Ad Roks – Ambassadeur Levenslied 2024

Het Festival van het Levenslied is het kado voor de Tilburgers. Een gratis toegankelijk mega-evenement met het beste van het beste op het gebied van Nederlandstalige muziek. Dit festival wordt betaald door sponsors. Zij zorgen ervoor dat Tilburg een mooi feest kan vieren.

Die sponsors moeten wel gevonden worden en enthousiast worden gemaakt om geld te doneren voor het Festival van het Levenslied. De absolute koning van de sponsorwerving is Ad Roks. In het dagelijks leven eigenaar van Autobedrijf Roks. Jaar in jaar uit haalt Ad de meeste sponsors binnen. Zijn rol is enorm binnen de organisatie van het festival van het Levenslied. Hij is de grote aanjager. Ook is hij de grote artiesten-encyclopedie. Hij kent ze allemaal. Dat is natuurlijk heel handig als je ook in de commissie zit die het programma samenstelt.

Helaas voor het Levenslied en voor Tilburg heeft hij besloten om na al die jaren te stoppen. Het is mooi geweest. De organisatie van het Festival van het Levenslied is hem enorm dankbaar voor zijn gigantische inzet. Daarom wordt Ad Roks benoemd tot Ambassadeur van het Levenslied.

Een eretitel die Ad meer dan verdiend heeft.

Deel dit bericht